Το κύρος των προϊόντων μας, προσδίδουν μεγαλύτερη αξία στην επιχείρηση σας. Θέτουμε τα δικά μας sta

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ Super Tractor Oil Universal (STOU)

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ
Λιπαντικό Super Tractor Oil Universal (STOU) για χρήση σε τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.Κατάλληλο για τη λίπανση του κινητήρα,του υδραυλικού συστήματος,του κιβωτίου ταχυτήτων,του διαφορικού και των εμβαλπτιζομένων φρένων του τρακτέρ

SUPER TRACTOR POWER 10W-30 Πολύτυπα λιπαντικά κατηγορίας Super Tractor Oil Universal (STOU). Είναι κατάλληλα για τους πετρελαιοκινητήρες (TURBO ή απλούς), τα υδραυλικά συστήματα, το διαφορικό, το κιβώτιο ταχυτήτων και εμβαπτιζόμενα φρένα των σύγχρονων τρακτέρ και λοιπών γεωργικών μηχανημάτων
SUPER TRACTOR POWER 10W-30 διαθέτει άριστα χαρακτηριστικά ιξώδους επιτρέποντας τα κρύα ξεκινήματα τον χειμώνα και την ιδανική λειτουργία του υδραυλικού συστήματος σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
API  CF/CF-4/SF  GL-4
Ford  M2C 159B
Allison  C-4
John Deere  JDM J27
M.Ferguson  CMS  M M1139 /M1144 
ZF TE-ML-06B/07B
Caterpillar  TO-2


Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ
ATF POWER DX III Λιπαντικό προηγμένης σύνθεσης για αυτόματα κιβώτια και υδραυλικά τιμόνια, υψηλού δείκτη ιξώδους που του επιτρέπει απρόσκοπτη λειτουργία σε ευρύ θερμοκρασιακό φάσμα.

ATF POWER DX III Κορυφαίας ποιότητας λιπαντικό αυτόματων κιβωτίων ταχύτητας. Ο υψηλός δείκτης ιξώδους εξασφαλίζει σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και υψηλά φορτία αυξάνοντας το χρόνο ζωής των εξαρτημάτων. Ελαχιστοποιεί τις τριβές και μεγιστοποιεί την απόδοση των μετατροπέων. Είναι κατάλληλο για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, υδραυλικά τιμόνια, μετατροπής ροπής και υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης κάθε τύπου, όπως επιβατικά φορτηγά, χωματουργικά μηχανήματα κτλ.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
GM DEXRON III, Ford MERCON
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ

ATF POWER DX II  Κορυφαίας ποιότητας λιπαντικό αυτόματων κιβωτίων, ειδικά σχεδιασμένο για τις σύγχρονες μεταδόσεις κίνησης που λειτουργούν σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Κατάλληλο και για υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης πολλών τύπων οχημάτων

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ
ATF POWER DX II Είναι επίσης κατάλληλο για συστήματα διεύθυνσης με υδραυλική υποβοήθηση, ορισμένα υδραυλικά συστήματα και περιστρεφόμενους αεροσυμπιεστές όπου απαιτείται μία εξαιρετικά καλή ρευστότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το ATF POWER DX II  έχει ένα πολύ υψηλό δείκτη ιξώδους και παρέχει αντίσταση ενάντια στην διάβρωση και στον σχηματισμό αφρού. Έχει επίσης πολύ καλά χαρακτηριστικά κατά της οξείδωσης αλλά και κατά της φθοράς. Το ATF POWER DX II  έχει ένα εξαιρετικά χαμηλό σημείο ροής το οποίο επιτρέπει την εύκολη αλλαγή των ταχυτήτων μετά από μία εκκίνηση με ψυχρό κινητήρα. Αυτό το ATF δεν επηρεάζει τις τσιμούχες.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
GM DEXRON II D

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
GM DEXRON II D

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ 

GLASIER ANTIFREEZE είναι ένα σύγχρονο αντιψυκτικό με Αγγλικά πρότυπα ποιότητας που αποτελείται από μονοαιθυλενογλυκόλη και επιλεγμένα πρόσθετα.
GLASIER ANTIFREEZE μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο σε όλα συστήματα ψύξης σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Χάρη στην ισόρροπη σύσταση μονοαιθυλενο-γλυκόλης και προσθέτων η ποιότητα του αντιψυκτικού είναι από την υψηλότερη που υπάρχει στην αγορά.
ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ
GLASIER ANTIFREEZE παρέχει καλύτερη προστασία όταν η αραίωση του με νερό είναι μεταξύ 40% και 50%.
GLASIER ANTIFREEZE προσφέρει άριστη προστασία όλων των μετάλλων στο σύστημα ψύξης και τον κινητήρα και είναι ουδέτερο με τα ελαστομερή υλικά και τις σωληνώσεις του συστήματος.



ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
BS 6580
ASTM D-3306
AFNOR 15-601
SAE J 1034
CUNA NC 956-16

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ   ΠΑΡΑΦΛΟΥ

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ  ΠΑΡΑΦΛΟΥ
GLASIER COOLANT 40 (έτοιμο προς χρήση) είναι ένα σύγχρονο αντιψυκτικό με Αγγλικά πρότυπα ποιότητας που αποτελείται από μονοαιθυλενογλυκόλη και επιλεγμένα πρόσθετα.
GLASIER COOLANT 40μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο σε όλα συστήματα ψύξης σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Χάρη στην ισόρροπη σύσταση μονοαιθυλενο-γλυκόλης και προσθέτων η ποιότητα του αντιψυκτικού είναι από την υψηλότερη που υπάρχει στην αγορά.
GLASIER COOLANT 40 θα πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς αραίωση, μόνο τότε το αντιψυκτικό παρέχει προστασία σε -26°C.
GLASIER COOLANT 40 προσφέρει άριστη προστασία όλων των μετάλλων στο σύστημα ψύξης και τον κινητήρα και είναι ουδέτερο με τα ελαστομερή υλικά και τις σωληνώσεις του συστήματος.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
BS 6580
AFNOR 15-601
ASTM D-3306
SAE J 1034
CUNA NC 956-16

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ

STREAM POWER 2T είναι ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό κατάλληλο για χρήση σε αερόψυκτους δίχρονους βενζινοκινητήρες και χρήση σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών.
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ
STREAM POWER 2T από υψηλής ποιότητας ορυκτέλαια στην βάση και προσεκτικά επιλεγμένα πρόσθετα για την παροχή προστασίας και καθαρότητας σε 2Τ κινητήρες.

STREAM POWER 2T παρέχει εξαιρετική λίπανση, προστατεύει το έμβολο και τα σημεία του κινητήρα από πρόωρη φθορά. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα αποτρέπει αποτελεσματικά την προανάφλεξη και την κάπνα στο μπουζί. Η άριστη αναμειξιμότητα με την βενζίνη εξασφαλίζει την ομοιογένεια του μείγματος  σταθερή ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

STREAM POWER 2T συνιστάται για δίχρονες μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα που απαιτείται  ή συνιστάται API TC και JASO FB ποιότητα λιπαντικού και είναι κατάλληλο γιασύστημα injection ή προανάμιξης. Ακολουθείτε πάντα τις συστάσεις του κατασκευαστή σχετικά με την αναλογία μίξης.

</>
</> </>
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
API TC, JASO FB
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ

STREAM POWER 2T EXTRA είναι ένα υψηλής ποιότητας ημισυνθετικό λιπαντικό κατάλληλο για υψηλής απόδοσης αερόψυκτους δίχρονους βενζινοκινητήρες που είναι εφοδιασμένοι με σύστημα injection ή προανάμιξη.
STREAM POWER 2T EXTRA από υψηλής ποιότητας ορυκτέλαια και συνθετικά στην βάση λιπαντικά και υψηλής ποιότητας πρόσθετα για την παροχή προστασίας και καθαρότητας σε 2Τ κινητήρες.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ
STREAM POWER 2T EXTRA παρέχει εξαιρετική λίπανση, προστατεύει το έμβολο και τα σημεία του κινητήρα από πρόωρη φθορά. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα αποτρέπει αποτελεσματικά την προανάφλεξη και την κάπνα στο μπουζί. Η άριστη αναμειξιμότητα με την βενζίνη εξασφαλίζει την ομοιογένεια του μείγματος  σταθερή ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

STREAM POWER 2T EXTRA υπερβαίνει τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές  JASO FD, API TC, ISO-L-EGD καθώς και τις απαιτήσεις των μεγαλυτέρων κατασκευαστών μοτοσυκλετών.
STREAM POWER 2T EXTRA για ένα ευρύ φάσμα υψηλής ισχύος δίχρονων  μοτοσυκλετών και σκούτερ με προδιαγραφές λιπαντικών ISO-L-EGD, JASO FD τόσο για προανάμιξη και συστήματα premix. Ακολουθείτε πάντα τις συστάσεις του κατασκευαστεί όσον αφορά την αναλογία μίξης.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
API TC
JASO FD
ISO-L-EGD
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ

STREAM POWER SYN 2T είναι ένα πλήρως συνθετικό  λιπαντικό κατάλληλο υψηλής για απόδοσης αερόψυκτους και υδρόψυκτους δίχρονους βενζινοκινητήρες.  Η ειδική σύσταση του STREAM POWER SYN 2T εξασφαλίζει άριστη προστασία και καθαρότητα του κινητήρα,ι ελάχιστο κάπνισμα κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας.
100% Συνθετικό λιπαντικό για δίχρονους βενζινοκινητήρες
STREAM POWER SYN 2T προσφέρει πολύ καλή λίπανση κατά της τριβής των εμβόλων και την φθορά του κινητήρα. Η προηγμένη σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και έλεγχο κατά τις καταθέσεις του κινητήρα, το μπούκωμα του συστήματος της εξάτμισης, εκτεταμένη διάρκεια ζωής του κινητήρα χωρίς απώλεια ισχύος, μειώνοντας αισθητά το κάπνισμα από την  εξάτμιση. Η χαμηλής τέφρας πρόσθετη τεχνολογία αποτρέπει τη προανάφλεξη και την καταστροφή από το μπουζί, είναι εύκολα αναμείξιμο με την βενζίνη και εξασφαλίζει ένα ομοιογενές μείγμα ακόμα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

STREAM POWER SYN 2T συνιστάται για υψηλής ισχύος δίχρονες μοτοσυκλέτες -σκούτερ που λειτουργούν υπό διαφορετικές συνθήκες.

STREAM POWER SYN 2T για ένα ευρύ φάσμα υψηλής ισχύος δίχρονων  μοτοσυκλετών και σκούτερ με τόσο για προανάμιξη και συστήματα premix. Ακολουθείτε πάντα τις συστάσεις του κατασκευαστεί όσον αφορά την αναλογία μίξης.
STREAM POWER SYN 2T είναι επίσης κατάλληλο για δίχρονους κινητήρες σε όλα τα οχήματα παντός εδάφους, χιονομηχανές,  μηχανές κουρέματος γκαζόν και άλλες εφαρ-μογές που απαιτούν λιπαντικά της ποιότητας αυτής.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
API TC,
ISO-L-EGD,
JASO FD
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ
STREAM POWER 4T είναι ένα υψηλής ποιότητας ημισυνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε υψηλής απόδοσης 4Τ μοτοσυκλέτες. STREAM POWER 4T από ποιοτικά ορυκτέλαια και συνθετικά λιπαντικά με υψηλής ποιότητας ενισχυτικά πρόσθετα για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων τετράχρονων μοτοσυκλετών.
STREAM POWER 4T παρέχει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα, σασμάν, εμβαπτιζόμενο συμπλέκτη σε 4Τ μοτοσυκλέτες, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη αξιοπιστία ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες λειτουργίας.


STREAM POWER 4T έχει μια πολύ καλή θερμο-οξειδωτική σταθερότητα, ελαχιστοποίηση των επικαθήσεων και τον σχηματισμό λάσπης. Εξαιρετικές ιδιότητες κατά της φθοράς για την προστασία των ζωτικών σημείων του κινητήρα και του σασμάν, με αποτέλεσμα το χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Ελεγχόμενη εξάλειψη ολίσθησης του συμπλέκτη, αποτελεσματική βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας. Οι καλές χαμηλής θερμοκρασίας ιδιότητες επιτρέπουν την εύκολη εκκίνηση με πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες , παρέχοντας αποτελεσματική λίπανση και προστασία κατά της φθοράς στα κρύα ξεκινήματα.
STREAM POWER 4T συνιστάται για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα 4Τ μοτοσυκλετών υψηλής ισχύος. STREAM POWER 4T υπερβαίνει τις προδιαγραφές των API SL & JASO MA, όπως καθώς και τις απαιτήσεις προδιαγραφών των περισσοτέρων παγκοσμίως κατασκευαστών μοτοσυκλετών.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
API SL
JASO MA

Λιπαντικά Εξωλέμβιων κινητηρων

Λιπαντικά Εξωλέμβιων κινητηρων 
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

STREAM POWER ΟΤΒ 4T

Υψηλής ποιότητας λιπαντικό για τετράχρονους υδρόψυκτους εξωλέμβιους κινητήρες που λειτουργούν σε γλυκό ή θαλασσινό νερό. Παρέχει τέλεια προστασία απο τη σκουριά και παρατεταμένη λιπαντική προστασία.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΝΜΜΑ FC-W
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
Λιπαντικά Εξωλέμβιων κινητηρων

 
STREAM POWER ΟΤΒ 2T είναι ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό χωρίς τέφρα  για υψηλής απόδοσης υδρόψυκτους εξωλέμβιους δίχρονους βενζινοκινητήρες που είναι εφοδιασμένοι με σύστημα injection ή προανάμιξη.
STREAM POWER ΟΤΒ 2T από τελευταίας τεχνολογίας ενισχυτικά πρόσθετα για να  διατηρεί τον κινητήρα καθαρό.

STREAM POWER ΟΤΒ 2T έχει εύκολη ανάμιξη και το μείγμα παραμένει σταθερό ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

STREAM POWER ΟΤΒ 2T είναι κατάλληλο για μεγάλης ισχύος δίχρονους υδρόψυκτους εξωλέμβιους κινητήρες που απαιτούν NMMA TC-W3® προδιαγραφές.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΝΜΜΑ ΤC-W3

ΝΜΜΑ ΤC-W3
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ

BREAK FLUID DOT 4 είναι υψηλής απόδοσης υγρά φρένων ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε δισκόφρενα ,ταμπούρα και ABS συστήματα όλων των επιβατικών, φορτηγών οχημάτων, μοτοσυκλετών για μέτριες έως δύσκολες συνθήκες λειτουργίας όπου απαιτείται ένα υγρό DOT-4.
BREAK FLUID DOT 4 περιλαμβάνει αντιοξειδωτικά και αντιδιαβρωτικά πρόσθετα ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες που αντιμετωπίζουν τα διάφορα συστήματα φρένων για την προστασία του συστήματος κατά της σκουριάς και διάβρωσης.


BREAK FLUID DOT 4 υπερβαίνει τις απαιτήσεις απόδοσης των (FMVSS) 116 DOT 4. Το υψηλό σημείο βρασμού του προϊόντος μειώνει τις επιπτώσεις από την απορρόφηση της υγρασίας κατά την διάρκεια λειτουργίας προσφέροντας αξιόπιστες επιδώσεις πέδησης.

BREAK FLUID DOT 4 είναι συμβατό με όλα ελαστομερή και μέταλλα που χρησιμοποιούνται στο σύστημα πέδησης.
BREAK FLUID DOT 4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα πέδησης με δισκόφρενα, ταμπούρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι εξοπλισμένα με ABS, σε επιβατικά, φορτηγά οχήματα και μοτοσυκλέτες. Οχήματα που απαιτείται ένα προϊόν DOT 4 για την βελτίωση των επιδόσεων πέδησης. Συμβατό και με συστήματα πέδησης που απαιτούν υγρά ποιοτικής στάθμης DOT 3 SAE J 1703

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
FMVSS 116: DOT4
ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ

ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ

SAE J 1703
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
FMVSS 116: DOT4
SAE J 1703
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ

LHM
LHM FLUID ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις της Citroën. LHM FLUID εμπλουτισμένο με πρόσθετα κατά της οξείδωσης που δημιουργείται στις υψηλές θερμοκρασίες στα δισκόφρενα και την προστασία του συστήματος από την σκουριά και τη διάβρωση. LHM FLUID έχει ακραία ρευστότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες και άμεση εφαρμογή και απόκριση του συστήματος κάτω από όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.

LHM FLUID είναι ένα είδος υδραυλικού λαδιού με ιδιαίτερα βασικά λιπαντικά και μοναδικά πρόσθετα έχει εξαιρετικά υψηλό και σταθερό δείκτη ιξώδους (VI) και πολύ χαμηλό σημείο ροής.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ  
ISO 7308, PSA B71 2710  (Peugeot, Citroën)

ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ  LHM
FLUID είναι ένα υψηλής απόδοσης υδραυλικό λάδι, ειδικά για τα υδραυλικά φρένα, υδραυλικό τιμόνι και το σύστημα ανάρτησης της Citroën και διάφορων άλλων οχημάτων.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

HYDRA POWER 46 υδραυλικό λάδι υψηλών επιδόσεων κατά της φθοράς για χρήση σε υδραυλικά συστήματα με υψηλή πίεση σε μέτριες έως βαριές συνθήκες λειτουργίας σε οχήματα και βιομηχανικά μηχανήματα.
HYDRA POWER 46 από προσεκτικά επιλεγμένα στη βάση ορυκτέλαια εμπλουτισμένα με πρόσθετα για την εξαιρετική παροχή προστασίας από την φθορά, σκουριά και την οξείδωση.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
HYDRA POWER 46 εγγυημένα σταθερό από θερμική άποψη, με ενισχυτικά βάσεως  ψευδαργύρου κατά της φθοράς πρόσθετα.

HYDRA POWER 46 παρέχει εξαιρετική ικανότητα διαχωρισμού του νερού καθώς και του αέρα από το λιπαντικό.
HYDRA POWER 46 προστατεύει αποτελεσματικά από σκουριά και την οξείδωση.
HYDRA POWER 46 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υδραυλικά συστήματα κινητά ή σταθερά. Καθώς και για γενική λίπανση μηχανημάτων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
DIN 51544/2 HLP
ISO 11158 HM
AFNOR NFE 48-603 HM
Denison HF-0/HF-1/HF-2
Cincinnati P-70
Eaton (Vickers):M-2950-S/I-286-2

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ


HYDRA POWER 68 υδραυλικό λάδι υψηλών επιδόσεων κατά της φθοράς για χρήση σε υδραυλικά συστήματα με υψηλή πίεση σε μέτριες έως βαριές συνθήκες λειτουργίας σε οχήματα και βιομηχανικά μηχανήματα.
HYDRA POWER 68 από προσεκτικά επιλεγμένα στη βάση ορυκτέλαια εμπλουτισμένα με πρόσθετα για την εξαιρετική παροχή προστασίας από την φθορά, σκουριά και την οξείδωση.

HYDRA POWER 68 εγγυημένα σταθερό από θερμική άποψη, με ενισχυτικά βάσεως  ψευδαργύρου κατά της φθοράς πρόσθετα.

HYDRA POWER 68 παρέχει εξαιρετική ικανότητα διαχωρισμού του νερού καθώς και του αέρα από το λιπαντικό.
HYDRA POWER 68 προστατεύει αποτελεσματικά από σκουριά και την οξείδωση.
HYDRA POWER 68 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υδραυλικά συστήματα κινητά ή σταθερά. Καθώς και για γενική λίπανση μηχανημάτων.

<><><><><><>
<> </>
</></></></></></> <><><><><><>
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
DIN 51544/2 HLP
ISO 11158 HM
AFNOR NFE 48-603 HM
Denison HF-0/HF-1/HF-2
Cincinnati P-69
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Eaton (Vickers):M-2950-S/I-286-2
</></></></></></>

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΓΡΑΣΑ


ΓΡΑΣΟ
LUNA GREASE EP  2 είναι ένα γράσο Λιθίου βασισμένο σε ορυκτέλαια και ενισχυτικά πρόσθετα. Περιέχει ενισχυτικά ενάντια στη φθορά και πρόσθετες πιέσεις, αντιξειδωτικούς και ανασταλτικούς παράγοντες διάβρωσης. Επίσης περιέχει ένα μικρό ποσό πολυμερούς σώματος για να βελτιώσει την προσκόλληση. με χρήση για την λίπανση των ρουλεμάν με κανονικούς έως μέσους αριθμούς στροφών και επιφανειών ολίσθησης.
LUNA GREASE EP  2 για συνθήκες χρήσης με σκόνη και υγρασία λειτουργεί ικανοποιητικά. Είναι μηχανικά πολύ σταθερό και εύκολο στην χρήση του.
Θερμοκρασία χρήσης -30°C έως +120ºC και μικρά χρονικά διαστήματα έως +130ºC.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

NLGI-2
DIN 51502-KP2K-30
ISO 6743-9:L-XCCFB2
ΓΡΑΣΑ
LUNA GREASE EP BF 2 είναι ένα γράσο Λιθίου βασισμένο σε ορυκτέλαια και ενισχυτικά πρόσθετα. Περιέχει ενισχυτικά ενάντια στη φθορά και πρόσθετες πιέσεις, αντιξειδωτικούς και ανασταλτικούς παράγοντες διάβρωσης. Επίσης περιέχει ένα μικρό ποσό πολυμερούς σώματος για να βελτιώσει την προσκόλληση. με χρήση για την λίπανση των ρουλεμάν με κανονικούς έως μέσους αριθμούς στροφών και επιφανειών ολίσθησης.
LUNA GREASE EP BF 2 για συνθήκες χρήσης με σκόνη και υγρασία λειτουργεί ικανοποιητικά. Είναι μηχανικά πολύ σταθερό και εύκολο στην χρήση του.
Θερμοκρασία χρήσης -30°C έως +120ºC και μικρά χρονικά διαστήματα έως +130ºC.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

NLGI-2
DIN 51502-KP2K-30
ISO 6743-9:L-XCCFB2